Villa Sjöliden

Ointresserad och inredningsfynd!

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni! 

Ligger just nu i soffan ute i glasrummet och lyssnar på sprakandet från en värmande brasa, samtidigt som det diskuteras och hejas högljutt från tv-rummet intill.

Min pappa och lillasyster är här och kollar på hockey tillsammans med Snickaren… och jag… ja… jag kunde inte vara mer ointresserad;) Så jag lägger mig hellre under en mysig filt och skriver till er.

Är ni sportintresserade? Jag kan absolut titta och det handlar om en Sverigematch… då liksom faller man ju med in i stämningen så att säga;) Men annars har väl aldrig sport triggat igång något adrenalin hos mig.

Snickaren däremot kommer från en riktigt sportintresserad familj och älskar att både titta på och utöva sporter. Det närmsta jag har kommit sport är dansen som jag höll på med tills jag var 16… haha!

Kommer så väl ihåg när vi hade så kallad kvartersfotboll i skolan och jag skulle lägga en pass till min egen målvakt i hopp om att han skulle ta den… tror ni att han gjorde det? Nepp… bollen rullade in i mål, och motståndarlaget blev superglada… det blev inte jag! Kommer ihåg att mamma fick trösta mig hela vägen hem sen. Där var med andra ord min fotbollskarriär över… innan den ens hann börja;)

För att helt och hållet byta ämne så tänkte jag idag visa er lite godsaker från Ellos home kollektion, Dom kör nämligen 25% tom 9/3!  och ja… det finns en hel del fin att välja och vraka mellan…

Puffarnas Puff (personlig favorit) hittar ni här, avlastningsbord här, lampa här, stol här, glasbox här, glaskupa här, korg här och matta här.

Och något jag är riktigt riktigt sugen att klicka hem är denna skönhet!

Ni får ha en mysig kväll raringar<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.