Villa Sjöliden

En bra gå bort present och hej från Varberg!

 

Hej på er:)

Nu har vi varit ett helt dygn i Varberg och det är så fantastiskt mysigt! Husvagnslivet är ändå bra mysigt måsta jag säga. Denna mysiga gemenskap mellan alla människor och alla barn som springer omkring och hittar nya lekkamrater hit och dit. En glad stämning med andra ord och jag GILLART SKARPT!

Idag var det lite mulet på förmiddagen så vi bestämde oss för att åka in till Varberg hela högen. Men alltså wow vilken mysig liten stad det är!

Jag har varit här några gånger tidigare och jag blir lika kär varje gång! Vi satte oss ganska så snart på en favorit restaurang vid torget och avnjöt kanske världens godaste fisksoppa. Man blir liksom aldrig besviken när man besöker detta ställe! Så har ni vägarna förbi Varberg och är hungriga så gör ett besök Café Mignon och låt smaklökarna få njuta;)

Medans vi njöt av fisksoppan så var det andra som njöt av pannkaka och framförallt grädden;)

Sedan har vi alla mysiga klädbutiker och inredningsbutiker som får ens hjärta att rent ut sagt göra frivolter! Är ni ute efter riktigt bra klädbutiker med bra service tycker jag ni ska besöka Wonder och Marina.

Sedan sprang jag på en liten inredningsbutik vid namn Paus och hjälp var mycket fint dom hade. Bland annat fina baliparasoll som ni vet pryder min framsida på huset och har fått många frågor om vart man hittar dessa.

Men förutom centrum så har ni en fantastiskt fin strandpromenad nere vid havet som ligger ett stenkast från centrum med både kallbadhus, fästning och nudistbad för den som är sugen på det;)

När det senare började spricka upp och solen började att visa sina varma strålar så var det dags att bege sig mot stranden i Träslövsläge. Jisses vad VARMT det var i havet! Helt ljummet, och det fångades räkor och lektes hej vilt med barnen i vattnet.

Ni kommer ihåg att vi var bortbjudna kvällen innan vi skulle göra vår avresa mot Varberg. Jag måste bara visa er vilken underbar ”gå bort” present vi hade med oss.

Men alltså, vem skulle inte bli glad av en sådan här korg med godsaker!? Helt ekologiskt odlade dessutom;) Lite roligare än en vinflarra enligt mig.

Titta bara på alla underbara färger…. tror att även en icke gönsaksälskare skulle bli glad av denna;)

Nej nu börjar det osa mat inifrån förtältet så nu ska jag springa och duscha innan vi sa sätta oss och äta.

Ha en superfin kväll kära ni! 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Laila Hansson

    Hej. Läste att du är var i min hemstad Varberg själv är jag i Stockholm. Gör ett besök på Besment Design, Kungsgatan 31.
    Hoppas du får fler underbara dagar i Varberg

    1. villasjoliden

      Men åh tack snälla för tipset:) det ska jag absolut ta en titt på. Vilken underbar stad du bor i! Tack desamma snälla du<3