Villa Sjöliden

Bästa badplatsen

innehåller annonslänkar

God kväll raringar! 

Sorry för ett sent inlägg idag bästa ni, men dagen har gått i ett:)

Dagen började med sol och bad i ett blåsigt Vättern. Till en början var det lite lagom blåsigt men runt lunch tog det i ordentligt. Var nästan så att huden började knottra sig ett par gånger;) Men det var ganska skönt måste jag säga… jag har nästan glömt hur det känns att vara frusen med tanke på denna värmebölja;)

Men alltså på riktigt kära ni… vi har nog hittat världen bästa badplats!! Varma klippor som är lätta (även för barnen) att ta sig i vattnet från, ingen sand som letar sig in i varenda liten vrå och en FANTASTISK rogivande utsikt. Kan det bli så mycket bättre? LYCKA!

 

Efter att vi badat så lovade vi sonen att få åka en sväng till Åmmeberg golfklubb och öva på sitt swing. Detta var premiär och jag måste ändå säga att han var riktigt duktig (när han väl kunde koncentrera sig). Inte lätt att hitta konstant fokus när man är 4,5 år. Men han fick till några riktigt bra slag ( säger man så när det kommer till golf?) till snickaren stora förtjusning;) Snickaren har haft ett stort golfintresse för några år sedan och jag tror nog innerst inne att han skulle tycka det var kul om våran son också kunde få ett golfintresse så han kan släpa med pappa ut på en runda då och då.

 

Bästa supportrarna hade dom i alla fall;)

Efteråt tog vi en sväng till golfrestaurangen och käkade en bit mat och njöt av kvällssolen medan barnen roade sig i lekplatsen precis bredvid. En bra dag och kväll må jag säga.

Blus här, liknande halsband här, armand hermes, solisar här

Hoppas ni också haft en fin dag bästa ni<3

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.