Villa Sjöliden

Jul i vår by!

innehåller annonslänkar

Hej på er fina vänner<3

Oj vilken hög dos av julkänsla man fått idag! Vi började morgonen med att kika om våran lilla hus-nisse lämnat några paket i barnens paketkalender… och visst hade han gjort det! Barnens ögon var stora som tefat och lyckan var total…

Milian blev överlycklig av denna och Alicia av denna.

Sedan var det dags för hela familjen att kika på adventskalendern och naturligtvis tända fösta ljuset<3 Milian, fick äran att tända, och säga ramsan ”första söndagen i advent, var det första ljuset tänt”!

ljusstaken hittar ni här och lilla ljuslyktan här.

Efter att ha roat sig en bra stund med sina leksaker, blev det ytterligare ett glädjeskutt när mormor och moster knackade på dörren. Det var dags att bege sig till Rönne kapell och årets julmarknad. Men först tog vi ett stopp i Rönne trädgård där julstämningen minst sagt är på topp!

Här tittar jag och Alicia (som har hela munnen full i fudge) på det makalöst söta lilla jultåget som fort omkring bland alla julblommor och spelade jullåtar så det ekade i växthuset.

Nu var det dags att besöka det gamla kapellet… så efter att ha lokaliserat en bra parkeringsplats bland alla ”miljoner” andra bilar så knatade vi upp mot alla julknallar…

Vi njöt av doften som spred sig av brända mandlar och kryddig glögg… Hälsade på den söta baggen Tore-bror som är så jäkla söt så klockorna stannar! Funderade en lång stund på hur jag skulle kunna stjäla med mig honom hem utan att någon märkte;)

Vi avnjöt en underbart god tomatsoppa med hembakt surdegsbröd och köpte med oss Fridas gigantiska saffransbullar som vi avnjöt hemma med Snickaren och Milian som valde att inte följa med på marknaden.

Väl hemma fick barnen en överraskning av mormor och moster… Ytterligare en adventskalender,,, med en sådan denna gången, vilket är så mysigt och perfekt att läsa vid läggning nu fram till jul,

Alla nöjda och glada efter en dag i julens tecken… nu är det faktiskt bara lite snö som fattas innan julkänslan kommer bli komplett!

Ha en fin kväll bästa ni<3

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.