Villa Sjöliden

Bästa produkterna för torrt hår och födelsedagsförberedelser!

Innehåller annonslänkar till

Lyko & Ellos

God morgon bästa ni<3 

Torsdag morgon vilket betyder att även denna jobbvecka börjar lida mot sitt slut. Helt galet vad fort det går!

Här hemma är det förutom alla vardagsbestyr fulla förberedelser för en liten tjej som på lördag fyller en hel hand. Alltså helt ärligt, sedan man fick barn så har tiden inget stopp.

Milian och Snickaren var ute och kollade isen efter förskola och jobb, och till deras stora glädje var den PERFEEKT! Detta betyder att det förutom korvgrillning kommer kunna erbjudas skridskoåkning för dom som vill på lördag. Så mysigt!

Har ni sett min fina Azalea på stam still going strong här hemma! Med lite extra kärlek (läs vatten) verkar den faktiskt till min stora förvåning trivas här hemma vilket gör mig så himla glad!

Även helgbuketten från några veckor tillbaks står sig fortfarande otroligt vacker. Älskar att köpa hem buketter med blomster som är långlivade. Både härligt för ögat och för plånboken! Så se till att ni ber floristen i blomsterbutiken plocka ihop en hållbar bukett så ni får njuta länge!

För kom ihåg att en blombukett är den absolut största chihöjaren ni kan ge ert hem, För en vacker bukett i ett undanstädat hem ger verkligen energi till hela rummet och får oss att må bra!

Och kom ihåg tipset som jag gav er för några veckor sedan,,, att han ni en plats i hemmet som oftast blir extra stökig, som tex ett bord i hallen, testa att placera en blombukett där!

Idag har jag ett riktigt supertips till er som lider av torr/känslig hårbotten eller bara riktigt torrt hår.

Denna produkt (Lyko) är helt underbar, och får håret att må så galet bra! Köpte först produkten till Milian eftersom han just lider av känslig hårbotten och till och med kan få eksem där. Sedan har även Alicia som lider av ett väldigt torrt hår börjat använda denna, och den fungerar så bra! Och doften… mmmmh så gott den doftar! Just nu är det 15% på alla deras produkter!

Och även denna olja (Lyko) är något som både jag och Alicia använder efter varje dusch! Och jag måste säga… jag som ändå använt en hel del olika håroljor, att denna är helt klart den bästa jag provat! Ger ingen tendens till flottigt och fett hår och ger en otroligt vacker glans! Och just nu är det även 30% på den, så passa på!

 

Sist men inte minst vill jag tipsa om denna nyhet (Ellos) som är en perfekt, tidlös investering! Och just nu har ni 30% på just den varan, så priset är verkligen galet bra!

Önskar er en fin torsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.