Villa Sjöliden

Att vara här och nu!

Innehåller annonslänkar till

Afound & Gina tricot

Go kväll bästa ni<3 

Nu har jag varit hemma i ungefär en timma, och jag måste säga att jag är mer eller mindre helt slut. Denna dagen har varit lång och intensiv, men ändå väldigt givande.

Så var första gången gjord på min 33v långa terapiutbildning, och det känns verkligen så himla bra!

     

(är så galet nöjd över mina nya kuddar som ni hittar hos Ellos)

Så nu sitter jag här med lilla Molly som enda sällskap och går igenom lite av sakerna vi lärt oss idag… Och idag handlade det mycket om att vara här och nu, vilket jag tyckte passade bra att öva på just här i denna stund,

Tänk egentligen vad bra det är att kunna lära sig att vara just här och nu. I dagens samhälle, där vi ska vara tillgängliga och uppkopplade dygnet runt så är det lätt att glömma det… alltså glömma att njuta av livet och allt vi har runt om kring. Att kunna ta den där promenaden utan att ha hörlurar i, som bara matar in intryck och information, utan istället koncentrera sig på alla dofter, ljud och färger som naturen har att erbjuda, och faktiskt lyckas koppla bort allt annat runtomkring.

Eller att faktiskt koncentrera sig på vad den där arbetskollegan berättar utan att störas av alla ljud och intryck som egentligen stör runtomkring och vill att du ska flytta fokus till just det.

Och idag blir mina rekommendationer denna och denna skönhet (Afound)!

Den sistnämnda skulle verkligen kunna få en plats i min garderob pronto!

Och här inne (gina tricot) trillar det in nyheter dagligen!

Önskar er en härlig kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.