Victorias Stil

Lansering av Hemtex inredningskollektion Little Roomies, drömmar och lycka!

I annonssamarbete med Hemtex

 

Hej finisar♥

Som ni säkert har förstått vid det här laget så är inredning något jag verkligen brinner för. Och jag älskar att få inreda och förnya mig, och har nästan alltid något nytt projekt på gång och ständigt nya idéer som poppar upp i mitt huvud.

Så när jag blev tillfrågad om det här superroliga samarbetet tillsammans med Hemtex som snart lanserar sin inredningskollektion – Little Roomies för baby/barn, så blev jag så himla glad …
För en av mina egna drömmar är just att få lansera en egen kollektion en vacker dag, så för mig var det ingen tvekan om att jag ville vara en av Hemtex profiler utåt.

För visst är det något alldeles extra med just barninredning?
Att få inreda till ditt/dina barn som du älskar mer än livet själv. Att få skapa en oas med värme och kärlek till sina små skatter. Där de ska trivas och känna sig som hemma. Och där det ska skapas härliga minnen för livet..

(Hur gullig är inte denna badhandduk med öron på?)

Själva kollektionen är noga utvald med dova pasteller, underbara mönster och ljuvligt material och det finns ett tydligt hållbarhetstänk genom hela varumärket. Bland annat är all bomull 100% ekologisk, vilket jag verkligen gillar.

I kollektionen Little Roomies hittar du allt från gosiga snuttefiltar, ljuvliga påslakanset, smart förvaring, fina nattlampor och andra små underbara inredningsdetaljer som gör det där lilla extra i barnrummet.


Du kommer snart att kunna hitta Little Roomies i Hemtex butiker och på hemtex.se ?

Så håll utkik♥

Kram Victoria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.