Victorias Stil

Positiv Energi

 

Har du koll på ditt elavtal?

Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt inte varit så insatt när det kommer till just val av elavtal innan jag träffade min man.

Och jag är säker på att många som jag då bara har haft kvar samma avtal som man haft från start och fortsätter att betala räkningarna utan att faktiskt jämföra de olika elbolagen och avtalen som finns ute på marknaden.

Ibland behöver man faktiskt ta sig tiden och bara sätta sig ned och se över sina utgifter. För många gånger kan man faktiskt spara in en hel del pengar genom att jämföra och se över de olika avtalen man har.

För just elavtal är ju en sån sak som man måste ha, men som man faktiskt kanske sitter och betalar alldeles för mycket pengar på utan att man ens har tänkt på det innan..

Har du verkligen ett avtal som passar just dig?

Eller är du kanske ute efter ett rörligt elpris eller tycker det känns tryggt att veta att du kan ha samma elpris hela avtalsperioden? Eller är du helt enkelt en person som föredrar att kunna komma kombinera båda delarna och ha ett fast pris över vinterhalvåret och ett rörligt elpris under sommaren som både är fördelaktigt och tryggt på samma gång?

Då tycker jag att du ska klicka dig vidare in och läsa mer på www.gotaenergi.se där hjälper dem dig att hitta exakt det som passar just för dina behov.

Något annat som är både smart för klimatet och vår jord är att du kan bli mikroproducent genom att skaffa solpaneler. Elen du producerar används först i ditt egna hem och överskottet köper sen Göta Energi tillbaka och säljer det vidare till andra kunder. Det innebär alltså att du kan tjäna pengar på att din el blir energi hos dig och även hos andra.

Så du tjänar helt enkelt pengar på att sälja din solel. Coolt va?

Så se över och lägg istället din energi på det du gillar!

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.