Victorias Stil

En update ..

Go kväll fina!

Jag har fått så många frågor om hur jag känner och mår nu efter min operation och många av er är nyfikna och vill gärna få se en bild på magen.

Så jag tänkte att jag gör en kort uppdatering om det här nu..

Det har snart gått fem veckor sen jag opererades, veckorna bara rusar förbi samtidigt som det känns som att jag räknar dagarna tills jag blir av med både korsett och gördel. För jag kan lova att det har varit svettigt värre nu att bära dem dygnet runt i denna värme som varit..

Jag har liksom någon slags hatkärlek till korsetten. När jag tar av den korta stunder känns det genast som att jag vill ta på den igen för att få det sköna stödet som den ger. Speciellt så känns det skönt att ha den på vid mycket rörelse, det minskar svullnad och ger som sagt ett bra stöd.

Som ni har läst här innan så har jag ju varit väldigt pigg efter min operation och det är jag otroligt tacksam för. Jag var inställd på det värsta tänkbara och blev istället överraskad över hur bra jag faktiskt har mått. Det kan ju verkligen se så olika ut från person till person..

Jag känner fortfarande av att kroppen blir trött snabbare och undviker fortfarande att bära tungt så gott det går.

Vill verkligen inte äventyra läkningen så jag är verkligen försiktig och lyssnar in på vad kroppen orkar med..

Det gäller som sagt att ha tålamod efter en operation, det tar tid för kroppen att läka ordentligt..

Strecken och det röda ni ser på magen kommer från tejpen och trycket av korsetten..

För dig som inte har hängt med så har jag alltså genomgått en bukplastik och sytt ihop delade magmuskler (hade en delning på 7cm).

Är verkligen så himla glad att det äntligen är gjort och ser så mycket fram emot att få börja träna igen…

Mitt mål är att bli starkare ..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Hade missat detta inlägg ?
    Jag slapp gördel from v 5 och var utan sen dess. Så himla skönt att bara anv vanliga trosor. Man blir glad för det lilla ?
    Ser superfint ut! Hoppas allt fortsätter läka bra. Kram ❤️