Victorias Stil

Blandade känslor

Hej fina♥

Visst är det något alldeles speciellt med sommaren?!

Att öppna upp dörren på morgonen och gå ut och inta en kopp kaffe på altanen till fågelkvitter är ju verkligen helt underbart..

 

De senaste dagarna har verkligheten kommit ikapp mig och jag kan inte riktigt ta in att min minsting ska börja på förskolan i augusti, vad hände där? Vart har tiden tagit vägen?

Kanske är det vetskapen om att det är min sista tid hemma som föräldraledig som väcker så mycket känslor inom mig?

Tiden har verkligen rusat förbi och det kändes som att jag nyss tänkte för mig själv att det är ett helt år kvar av min föräldraledighet. Och nu helt plötsligt är föräldraledigheten snart slut..

Som sagt det är verkligen med blandade känslor inför förskolestarten även om jag vet att Enzo kommer att älska att gå på förskolan där han kommer att få träffa massa kompisar och leka om dagarna så är det ändå så känslosamt..

Jag kommer verkligen att sakna tiden som mammaledig med mitt lilla hjärta men jag ser faktiskt fram emot att få börja jobba igen och få det sociala igen med kollegor som jag har saknat när jag har varit hemma.

Nåväl allt har sin tid och jag ska verkligen ta tillvara och njuta varje sekund av en ledig sommar tillsammans med mina killar♥

Jag ska leva här och nu♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.