Victorias Stil

Min frånvaro …

God Morgon♥

Sitter här själv och intar min frukost. Killarna åkte precis iväg mot Sthlm för att spela hockey såhär en ledig torsdagsmorgon och jag ska strax göra mig klar för att åka och fixa mina naglar. Älskar verkligen känslan efter när naglarna är nygjorda, känns så himla fräscht.

Vi får se vad det blir för något kul som vi hittar på med naglarna idag, jag har en tanke om hur de ska se ut iallafall men Impulsiv som jag är så kan impulserna styra till något helt annat trots min tanke från början.

 

This Summer Awesome and Cool Nail Design and Nail Polish Ideas 10

best summer nail art 2019
Bilder Pinterest

 

Ni har säkert märkt att jag inte har varit så aktiv här de senaste dagarna och det beror lite på att jag har försökt att vila mer och lagt vissa saker åt sidan. Jag har inte heller direkt känt att jag har haft någon inspiration eller något att dela med mig av till er fast att jag egentligen har massa saker som jag kan dela med mig av så har det bara känts motigt och omotiverat att göra det.

Och så måste det ju få vara ibland också, eller hur? Livet är inte alltid på topp och man kan inte alltid leverera till 100%….

Jag funkar ju så som person att jag sätter lite väl höga krav på mig själv ibland, och blir då liksom besviken när jag känner att jag inte mäktar med allt. Men jag försöker verkligen att ändra på det och vara snällare mot mig själv, men om jag ska vara helt ärlig så är det inte så himla lätt. Men det viktigaste av allt är att jag har börjat att lyssna in mer på vad kroppen säger, när bränslet börjar ta slut så väljer jag nu att lyssna på kroppens signaler och vila. Förr körde jag bara på till 100% ändå och ignorera mina egna signaler som gjorde att jag alltid kände mig stressad och hade svårt att sortera mina egna tankar.

Så jag har iallafall kommit en bra bit på vägen även om det finns mycket kvar att jobba med..

Njut av dagen fina du och tack för att du kikar in här ♥

Kram Victoria

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.