Victorias Stil

Längtan

Go kväll från en sliten mamma!

Dagarna går verkligen i ett och jag hinner knappt med hälften av de saker jag har tänkt att göra. Men jag tänker att det är helt ok och att det är så det får vara helt enkelt. Jag kan liksom inte göra mer än vad jag mäktar med.

Nu längtar vi så efter Fredrik och Hugo som är i Kina. Men om två dagar kommer de hem och familjen är komplett igen♥ Vi pratar varje dag genom videosamtal och man kan verkligen se hur glad Enzo blir när han får se sin pappa och storebror. Det gör mig alldeles varm i hjärtat av att se de fina banden som finns emellan dem♥

I veckan har jag iallafall hunnit med att fixa mina naglar, den här gången fick det bli härliga pastellfärger. Man kan liksom inte låta bli att längta ännu mera nu efter sommaren …. Eller hur?!

Vi har en del projekt på gång här hemma inför sommaren utvändigt men vi får se hur mycket vi hinner med. Jag vill ju helst fixa allting direkt men en sak i taget var det hihi…

Hur härligt ser det inte ut att sova nerbäddad sådär? Enzo älskar verkligen att sova utomhus i sin vagn. Det har blivit som en rutin och han sover så himla gott ute i friska luften.

Hur föredrar ditt/dina barn att sova om dagarna? Ute, inne?

Nu blir det strax sängen för mig, sov så gott♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. D

    Riktigt snygga naglar. Jag ska ta en lite mer neonfärg nästa gång men älskar såklart mina rosa naglar jag har nu.
    Så söt min älskade gudson är när han sover 💙