Victorias Stil

Andra konsultationen

I samarbete med Nordiska Kliniken

 

 

Hej fina! 

Jag lovade ju att jag skulle berätta mer om min andra konsultation som jag var på för någon vecka sedan hos Nordiska Kliniken för att gå igenom det sista inför operationen.

So here it comes..

På kliniken så tog tjejerna i receptionen emot mig lika glatt och piggt som sist när jag var där. 

Jag hann knappt att sätta mig ned innan Mattias (plastikkirurgen) kom och hämtade mig.

Den här gången kände jag mig faktiskt inte ett dugg nervös utan var mer förväntansfull och glad för att gå igenom det sista inför operationen. En operation som jag har tänkt och funderat på nu i över 10 års tid ska äntligen bli av och det känns verkligen så himla bra.

Vi började med att gå igenom mina tankar och funderingar inför och efter operationen. Sen gjorde Mattias en undersökning och berättade om hur operationen kommer att gå till. Vi pratade om risker och eventuella komplikationer som kan uppstå vid en bukplastik.

Som jag har berättat i tidigare inlägg så kommer jag att genomgå en stor bukplastik för att sy ihop magmusklerna och strama upp bukväggen. Överskottshuden tas bort och naveln görs om. Vid en stor bukplastik kombineras ofta en fettsugning för att få ett så jämnt och fint resultat som möjligt. I mitt fall finns det inte så mycket fett att ta bort men Mattias kommer att jämna till det som går ändå.

Vill du läsa mer om vad en bukplastik är och hur det går till? Klicka då här – Bukplastik
För mig känns det verkligen så himla bra att jag gick på en andra konsultation och att vi gick igenom allting en gång till innan operationen. Det känns liksom extra tryggt att ha gjort det faktiskt.
Nu känner jag mig mer än redo inför den stora dagen…

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linnlissel

    Är det efter graviditeter? Att magmusklerna inte vuxit ihop ? Nyfiken då jag själv är gravid .. 🙂