Victorias Stil

När mjukt möter hårt

Go kväll fina du♥

Längesen sist, men kikar in här och delar med mig av lite underbara bilder som inspirerar mig.

Nu är det vardagsrummet på nedervåningen som jag håller på att fixa med, ska bli så kul att få visa er sen när det är klart. Är inne på ett soffbord med glasskiva med svart underrede, för ett glasbord ger verkligen en känsla av rymd och det gillar jag.

Jag tänker mig jordnära toner med härliga kontraster – som svarta detaljer. Gillar när mjukt möter hårt.

För visst är det snyggt?

 

 

 


Top Useful Tips: Clay Vases Porcelain ceramic vases china.Big Blue Vases vases drawing watercolor.Vases Design Paper..Prylarna och stilen som alla vill ha 2018 | Leva & boinspirationLovisa Häger är en förespråkare av att våga prova, vare sig det gäller en stil, ett verktyg eller en idé. Vi imponeras av hennes kreativa…Sincerely Jules Office Tour!Inspiration till tavelväggar och tavelkollage | Hänga tavlorInspirationInredningsekelskifteslägenhet, skinn soffa, skandinavisktA Kiev apartment that mixes the best of scandinavian style with the most adorable pastel colors you could ever imagine. Of course, the result was a gorgeous modern apartment filled with nordic inspiration and fully prepared to greet the upcoming months of Fall and Winter!Bilder Pinterest

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.