Victorias Stil

Tålamodsprövande

Hej du fina♥

Gårdagen med min lilla kille var minst sagt tålamodsprövande.

Han ville verkligen inte komma till ro och sov knappt under hela dagen. Han somnade i max 10 minuter och vaknade sen igen.

Vilket resulterade i en övertrött liten kille. Han var liksom inte direkt gnällig utan mer som att han skulle ha fått en sockerkick (nej jag ger honom inget socker)☺️. Han var verkligen precis överallt och kunde inte sitta still i en sekund.

En påfrestande dag som inte direkt blev bättre mot kvällen eller natten heller för den delen.

Jag tänkte i mitt huvud att han skulle somna utan problem när det var läggdags, men nejdå så lätt skulle det ju inte vara. Vi försökte till och från att lägga honom från 19-24 men han ville inte sova då heller. Jag gick upp med honom en stund och märkte att han hade ont i magen. Försökte massera och hjälpa honom och efter en stund så kom det och han kunde somna gott därefter tätt intill mig.

Men sen har han vaknat ett antal ggr under natten och jag hade svårt att somna om sen, så idag är jag en aningens trött men försöker att göra det bästa av den här dagen ändå.

Just dagar som dessa kan verkligen vara extremt påfrestande. Men också viktigt att kunna dela med sig av, Allt är inte guld och gröna skogar. Men det är LIVET♥

Vad gör du när lillen inte kan komma till ro och sova? Något bra tips att dela med dig av?

Love Sunday nights when kids come home and are talking all at once to tell me about their weekend... Family Time

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.