Victorias Stil

Utan matbord och stolar

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Hej fina och hej efterlängtade helg♥

Så underbart med fredag igen, veckorna går verkligen så himla fort men det är alltid lika skönt när helgen kommer trots att de oftast är väldigt fullbokade med aktiviteter.

Passar på att kika in en snabbis medans Enzo sover. Så skönt att kunna sitta och skriva i fred. Just nu har jag så många bollar i luften med både det ena och det andra så min hjärna går på högvarv och jag har svårt att begränsa mig i vad jag tar mig för. Börjar gärna med alla projekt samtidigt. Och nu blir vi utan matbord och stolar i eftermiddag i väntan på det nya som jag har beställt. Längtar så efter att få visa er.

Vill även tacka för responsen angående mitt förra inlägg. Jag har förstått att de flesta av er väljer att svara mig på DM på instagram istället, och om jag ska vara ärlig så är jag också väldigt dålig på att kommentera i andras bloggar. Så jag förstår varför ni gör som ni gör 🙂

Nu när de börjar att dyka upp vårnyheter i alla butiker så kan jag inte låta bli att längta efter våren. Men som sagt tiden går fort och snart är våren här även om det kan kännas långt dit nu när man tittar ut och ser ett vitt vinterland som också det är väldigt underbart.

Jag är på jakt efter ett nytt mobilskal och måste tipsa er om att Richmond & Finch har 25% rabatt på allt (förutom rea). Använd koden: metapic! Koden är giltig t.o.m 14/2-19

Vilket av mobilskalen nedan är din favorit?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.