Victorias Stil

Tuffa dagar

Hej rara du!

Ledsen att det varit så tyst härinne.

Jag är i någon slags svacka just nu som jag hoppas att ta mig upp i från snart.

Jag känner att jag knappt hinner med någonting just nu varken här hemma eller någonting annat.

Enzo har sovit oroligt de senaste nätterna och jag har fått alldeles för lite sömn som gör att min energi just nu känns som bortblåst. Sen sover han knappt någonting om dagarna nu heller så jag får inte direkt mycket gjort som jag annars passar på att försöka hinna med när han sover.

Det händer verkligen så mycket nu i hans utveckling från dag till dag så det är väl det som påverkar alla rutiner..

Just den här tiden när man ständigt måste vara med varje sekund blir påfrestande. Speciellt när jag tar det mesta själv då Fredrik och killarna har hockey i princip varenda dag.

Vill absolut inte dra ner bloggen och ge er en negativ energi härinne men detta är verkligheten. Imorgon kanske det känns lättare. Men de senaste dagarna har verkligen varit tuffa och jag har känt mig lite nere. Men så är ju livet, det går upp och ner.

Jag har så många tankar och idéer i mitt huvud just nu kring alla projekt här hemma som jag vill göra. Men tiden räcker inte riktigt till ..

Men sakta men säkert händer det saker..

Tack för att du kikar in här❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Jag känner sååå igen mig! Måste vara 8 månaders perioden med de små! Det man hann med innan går inte nu då de är överallt och sover dåligt på Dan. Så du är inte ensam. Jag har haft flera bryt 😅 men fått inse att fokus får vara på den lille just nu. Allt jag vill hinna med plus allt som ska göras i huset får vänta. Man får prioritera lite. Matlagning och tvätt är ju prio ett typ här hemma. Ja efter honom då. 😅
  Hoppas det blir bättre 🙏🏻 Kram på dig

  1. Victorias Stil

   Tack för din kommentar fina du. Skönt att veta att man inte är ensam. Tur att det är så söta och charmiga de små liven.
   Kram tillbaka