Victorias Stil

Längtan

Hej fina♥

Tänk att det snart är första advent, mysigaste tiden på året är nog ändå just december månad. Älskar allt som har med julen att göra, alla traditioner och gemenskapen.

Den här julen kommer att bli den första julen som vi kommer att fira utomlands, jag älskar ju annars att fira julen hemma. Men det ska bli faktiskt bli jätte mysigt att få fira julen i Miami. Det kommer nog definitivt att bli en upplevelse och det ska bli så härligt att få komma iväg med familjen från alla måsten och bara få njuta av en välbehövlig ledighet tillsammans.

För bara någon dag sedan kände jag att det började att infinna sig lite julkänslor när kylan kom och när det var lite vitt ute på marken. Men idag när regnet smattrar utanför fönstret så känns det inte alls på samma vis. Det får gärna komma lite snö och vara några minusgrader nu så vi hinner njuta lite av den riktiga julkänslan innan vi åker.

Hur ska du fira julen i år? hemma? hos vänner eller familj?

Har du börjat att julpynta lite smått?

Bilder från Pinterest

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.