Victorias Stil

Orimliga krav och prestationsångest!

Ja så kan det faktiskt kännas ibland. Att jag är ensam om att inte mäkta med allting.

Jag vet såklart att det inte är så men känslan finns ändå där.

Att ha orimligt höga krav på sig själv och vad man ska hinna med att göra gör ju att man får prestationsångest många gånger.

Kan andra så kan väl jag?!

Förstår ni hur många vi är som delar denna känsla som kommer över oss ibland!?

Vi alla är människor som har bra och dåliga dagar. Upp och nedgångar kommer det alltid att vara.

Jag får ofta frågor om hur jag ”hinner” med allting.

Mammaledig med en liten som kräver sin tid. Två stora killar som kräver sitt dom med såklart. Läxor, körningar till alla träningar/matcher, vardagliga sysslor, jobb, event, ta hand om sig själv och sist men inte minst att inte glömma bort sin partner i det hela.

Det är inte alltid enkelt, men vem har sagt att det ska vara enkelt?

Jag tror att vi är alldeles för många som jämför oss själva med andra (även jag själv ibland) men jag vet att det ni ser hos mig eller hos många andra bara är en liten del av det vi väljer att visa upp. Det är bara en liten del av livet.

Jag väljer ju själv vad jag vill dela med mig av och det ni inte får ta del av väljer jag att endast dela med min familj❤️

Vi alla är grymma och förtjänar att höra det ibland. Du är fantastisk och unik just för den du är. Glöm inte det❣️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.