Victorias Stil

Operation eller inte..

Hej fina❣️

Vilken underbar söndag vi har haft.

Startade dagen med en mysig söndagsfrukost med nygräddade croissanter, ägg, bröd mm.

Sen var jag iväg en sväng för att köpa nya kuddfodral till sofforna. Utöver det har vi bara varit hemma och myst hela dagen.

Igår var jag och Enzo iväg med Jonathan till Eskilstuna där han hade match. Så idag var det skönt att bara få vara hemma tillsammans.

Ingen av killarna hade någon träning eller match, kommer knappt ihåg när det hände senast?! Annars är det full fart varje dag.

Nu till något annat. Jag börjar få problem med min hand igen.

För något år sedan opererade jag min vänstra hand för karpaltunnelsyndrom. Jag hade jätte besvär innan operationen men det blev mycket bättre efter operationen, vilket har känts jätte bra.

Men på just min vänstra hand har jag en knöl på ovansidan. Det är ledvätska som har samlats. Den har funnits där ett bra tag men har inte varit till besvär förens senaste veckorna.

Och nu för några dagar sedan har jag fått ytterligare en knöl i tumleden. Den gör ont och gör att jag har svårt att bära tyngre saker för det blir ett tryck på den.

Så nu väntas ytterligare flera läkarbesök..

Ibland kan det hjälpa att läkaren bara punkterar knölen och suger ut vätskan, men ibland behövs en operation.

Vi får se helt enkelt.

Men jag kan säga att det är riktigt frustrerande att känna sig så svag i handen, att känna att det gör ont av att bara bära på Enzo.

Jag hoppas ju på att det ska ge med sig men det har bara blivit värre de senaste dagarna.

Någon som haft liknande problem? Hur har det då gått för dig?

Ikväll fick vi upp julstjärnorna i några fönster. Så himla mysigt!

Har du börjat att julpynta något?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Jag har problem med karpaltunnel i båda händerna, Men mina domningar kommer i lillfingersidan av händerna, ibland även i ringfinger och kan komma som ett blixtnedslag. Blir värre under höst och vinter. Jag blev ordinerad handledsskydd, för jag var ”för ung” (24år) för operation. Ganska irriterande svar när man knappt kan bära en kaffekopp utan att vara rädd att tappa den…

 2. Fia

  Hur gör du med sladdarna till stjärnorna? 🙂 Det behövs ju så kort sladd lixom. Har inte löst detta hemma än haha.

 3. Linda

  Hej, låt en arbetsterapeut titta på handen! Jag skulle avvakta. Oftast handlar det om en överansträngning i handen vilket inte är så konstigt när man bär på en liten. Fundera på hur du använder handen och om du kan förändra dina ”grepp” o avlasta. Jag skulle inte op. samma hand för karpaltunnelsyndrom. Ärrvävnad tar också plats. Hoppas det löser sig. /Arbetsterapeuten

  1. Linda

   Jag hade en sån knöl i högerhanden för några år sedan även i knät och båda har jag opererat bort och det har blivit mycket bättre! ? kram