Victorias Stil

Försöker hålla i pengarna inför…

Inlägget innehåller annonslänkar från Gina Tricot och Nelly

Hej goding♥

Hur många blev väckta av sina små alldeles för tidigt imorse nu när klockan har ställts om till vintertid? Det blev jag iallafall av en pigg liten kille♥

Jag sitter och spanar in massa nyheter som kommit in i butikerna och det kliar i fingrarna att klicka hem både det ena och de andra men jag försöker att hålla mig från att köpa för mycket nu innan vår resa till Miami. Det är inte alls länge kvar nu tills vi åker så jag får försöka att hålla i pengarna så jag kan shoppa loss när vi är där istället, som jag längtar…

Har du något tips på vad vi inte får missa när vi är där?

Här nedan är några plagg som gärna skulle få flytta in i min garderob. En kappa i kamelfärg, snygga lackbyxor som jag älskar att bära till stickade plagg eller till en skjorta. Den snygga blazern i randigt med byxorna till, ja tack!

Har du uppdaterat höst/vintergarderoben? Vad är ditt bästa köp?

  • Klicka på bilden för att komma till plagget du gillar direkt♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. oerlandsson

    Sawgrass Mills får ni inge missa. As stort och gryn shopping i Fort Lauderdale.. för ni skulle väl till Miami? På Sawgrass kan man spendera många dagar!!