Victorias Stil

Mitt hjärta går sönder

Litet hjärta har fått feber efter gårdagens vaccination, han fick det förra gången också. Mitt hjärta går verkligen sönder av att se honom så hängig men jag hoppas att det går över fort som det gjorde sist.

Han är gnällig, ledsen och har ont vid sticken efter sprutorna. Så fort jag kommer åt låren så rycker han till och gnäller.

Natten har varit jobbig, han har inte sovit något vidare och inte jag heller för den delen. Så idag är vi båda trötta och gnälliga😉

Jag har en sverigepremiär inbokad att gå på i kväll med min syster så jag hoppas på att han piggnar på sig under dagen. Han ska ju vara hemma med sin pappa så det kommer ju gå bra men det är mer min egna känsla som känns jobbig att lämna honom när han är hängig. Vi får se hur det blir.

Nu blir det en till kopp kaffe och ta tag i dagen..

Kram V

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.