Victorias Stil

Mina jeansfavoriter

(inlägget innehåller annonslänkar Nelly)

Hej fina♥

Har fått flera frågor om jag inte kan tipsa om olika jeansmodeller och självklart kan jag det. Jag har nu satt ihop ett gäng med olika modeller till er här nedan som jag gillar.

Jag köper oftast mina jeans från, Gina Tricot, Veromoda, Zara och beställer ofta från Nelly som har modellerna från olika butiker samlade på ett och samma ställe. Smidigt när man ska beställa tycker jag.

Att köpa jeans/byxor är inte alltid helt enkelt. Vi har alla olika kroppstyper och att hitta just det paret som sitter bra är inte alltid det enklaste. Vissa har super lätt att hitta jeans som sitter som ett smäck på andra inte.

Jag är nog en av dom som har problem med att hitta jeans som jag tycker är både sköna och som sitter snyggt på. Jag är inte så lång och har smala ben och lite bredare höftben som ofta ställer till det. När de sitter perfekt i benen och rumpan så kan jag inte knäppa jeansen och tvärtom hihi. Men vem har sagt att det ska vara enkelt? 🙂

Men skam den som ger sig…

Har du något favorit märke/butik som du handlar dina byxor jeans/byxor ifrån?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.