Victorias Stil

Är det ens samma barn?

Att vår lilla kille skiftar i utseende lite som en kameleont från dag till dag är inget nytt.

Han är verkligen en blandning av sina storebröder men också en egen liten individ som har sitt egna unika utseende.

Från den ena dagen till den andra får jag ofta höra, oj vad lik han är sin storebror Hugo för att sedan träffa på nästa person som tycker att han är så lik sin storebror Jonathan.

Det roliga är att Hugo och Jonathan inte direkt är syskonlika. Så därför är det ju lite extra kul att Enzo har fått lite från dom båda två.

Så vad kommer han att få för ögonfärg då? Den frågan får jag ofta. Enzos ögon är fortfarande väldigt mörkblå och uppfattas många ggr som bruna på bilder. Vi får se om de går över till brunt eller om ögonen kommer att vara blåa.

Ögonfärgen spelar absolut ingen roll men håll med om att det är lite häftigt och spännande och se vad det blir för färg!? Båda mina stora killar har blå ögon likaså deras pappa. Jag har bruna så det vore ju lite kul om Enzo också fick det.

Han har skiftat hårfärg några ggr sedan han föddes. Från mörkhårig till rödlätt för att nu börja bli väldigt ljushårig. Hans ögonfransar och ögonbryn var så ljusa när han föddes men börjar nu att bli mörkare för varje dag.

Jag tycker det är så himla intressant det här med arvsanlag, utseende mm.

Ska bli så kul att få följa han genom livet och se vad det blir för en liten individ❤️

Vad tycker du, är han lik sina bröder? Eller mest sig själv?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.