Victorias Stil

Vad föredrar du?

(inlägget innehåller annonslänkar ellos)

 

God Morgon♥

Här sitter jag med min andra kopp kaffe och myser. Mitt lilla hjärta ligger på golvet bredvid och leker i babygymmet och killarna har gått till skolan.

Något jag älskar med hösten är alla härliga stickade plagg som du kan kombinera till allt. Min favorit är kombon med ett par jeans eller skinnbyxor, så snyggt. Sen är det ju otroligt snyggt med en kjol till en stickad tröja också (även om jag ofta är frusen och föredrar byxor).

Vad föredrar du?

Bilder från pinterest

Du hittar koftan från HÄR 

Ribbstickad tröja HÄR

Tröja 249:- i flera färger HÄR

Kofta 330:- i flera färger HÄR

Tröja 499:- HÄR

Tröja 499:- HÄR

Byxa HÄR

Byxa HÄR

Jeans HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.