Victorias Stil

Få mer tid över till varandra och till annat..

I annonssamarbete med Freska
Ni som har följt mig här på bloggen och på instagram har säkert märkt att jag har lite städmani och att jag gillar att ha det välstädat här hemma. Jag flyttade hemifrån tidigt och har därför alltid varit van att ta hand om mitt egna hem vilket fortfarande sitter i. Jag har flera vänner och bekanta som har haft städhjälp och som då har nämnt för mig hur nöjda dem är med den hjälpen. Men jag har faktiskt aldrig känt att jag har velat att någon annan ska komma hem till mig och städa mitt hem, för det är ju något jag gärna gör själv. Så det blir precis som jag vill ha det.
Men så kom den dagen när jag var gravid med lilla E och föll i trappen här hemma och fick en fraktur i min svanskota. Från den dagen var jag inte mig själv rent kroppsligt och varken orkade eller fick göra allt jag orkat gjort tidigare. Jag kunde helt enkelt inte hålla upp ett helt hem som jag gjort innan och insåg då att vi behöver anlita en städfirma.
Jag kan säga att det tog emot till en början, men efter första gången så kände jag bara varför har vi inte gjort det här tidigare? 
     För oss som har två killar som spelar hockey och nu en liten bebis så har det verkligen varit guld värt att få hem freska som har hjälpt oss
med städningen. Det har gjort att vi har fått mer tid över för varandra och till annat i den stressiga vardagen som redan är.
Första gången gick vi igenom mina förväntningar och vad jag ville ha hjälp med. Därefter har vi haft en och samma städerska som har kommit till oss varannan vecka men med ett uppehåll över sommaren. Hon började med att göra en grovstädning av hela huset som jag önskade och efter det har de varit så mycket lättare för mig sedan att underhålla städningen. 
Att få hjälp med saker som man sällan själv hinner med såsom lister, spis, kyl, frys, fönster mm är ju helt fantastiskt.
Jag bara älskar att komma hem till ett nystädat hem, bästa som finns.  
Nu har jag ett grymt erbjudande till er läsare också. 
Koden: Victoriasstil ger 20% på första städtillfället för nya kunder som bokar regelbunden städning. (Koden gäller inte vid beställning av ”engångsstädning”.)
Koden är giltig mellan perioden 27/8-27/11 så passa på att boka in din städhjälp du med och få mer tid över till annat.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.