Victorias Stil

Panikslagen och lite äcklad

Go kväll♥

Måste ju bara dela med mig om gårdagens händelse, blir full i skratt bara jag tänker på det hihi..

Jag och mannen satt ute och myste och jag hade Enzo naken i min famn. Efter en stund så gav jag Enzo till Fredrik för att gå in och hämta en blöja. Jag hann bara komma in så skriker Fredrik lite smått panikslagen Victoria skynda dig han bajsar … Jag dog av skratt och sprang ut med blöjan i handen men det var redan försent. Enzo bajsade ner hela Fredriks shorts och Fredrik satt där lite äcklad och sa till mig att ta honom så att det inte skulle komma i vita soffan..

Jag skrattade så jag grät, det var så lustigt att han suttit naken i min famn rätt länge och sen när jag väl lämnar över honom till F för att hämta en blöja så bajsar han ner honom hihi. Så kan det gå 🙂 En riktig bajsfest..

Idag testade vi fiket Kafé Klavér, så mysigt och harmoniskt med en fantastiskt utsikt. Har du inte varit där och bor i närheten av Mariefred så måste du besöka det. Det visas även teater som visas upp i en 1600-tals loge.

Vad har du gjort idag?

Det känns nästan lite för bra för att vara sant med den värmen som vi har, men jag älskar´t. Njuter varje sekund även om jag knappt kan sova för att det är så varmt inne i huset om kvällarna. Har varit på jakt efter en fläkt men det är slut överallt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katta

    Hej fina ?
    Fläkt finns att köpa på netonet ska finnas i Sthlms trakten och även Conrad.se ? Hihi lilla Enzo är så gullig klart att han älskar sin mamma ?