Victorias Stil

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Hej fina!

Ledsen för dålig uppdatering här, men har behövt en liten paus och bara få vara med min familj♥

Som ni vet så blev ju Jonathan sjuk på hockeylägret och har varit riktigt dålig som gjorde att vi inte kom iväg till Norge som det var tänkt. Istället har vi tagit dagsutflykter tillsammans med vänner, riktigt kul att testa på olika stränder varje dag. Så de senaste dagarna har vi njutit av sol, bad, umgåtts med vänner och tagit vara på de underbara sommarkvällarna som vi har. Och jaaa en och en annan glass har vi tagit i värmen också och självklart massa annat smått och gott 🙂

Har du någon strand som du vet om som vi inte får missa att besöka? Kom gärna med tips♥

Jag som annars är en riktig badkruka har faktiskt badat flera gånger de senaste dagarna och har verkligen tyckt att det har varit riktigt skönt. Med den värmen som vi har nu så är det ett måste att svalka sig tycker jag.

Har du badat mycket?

Idag har vi varit på Jogersö havsbad och badat hela dagen och avslutade sen på skärgårdsvåfflan. Så himla mysigt! Har du varit där?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.