Victorias Stil

Fullt upp och vår helg i bilder

Hej fina du♥

Det har varit lite dålig uppdatering här från min sida men nu är jag tillbaka igen och delar med mig av lite bilder från en underbar helg som varit.

Vi har badat, grillat, kollat på fotbollsmatcher och umgåtts med familj, riktigt härliga dagar♥

Dagarna går verkligen i ett och jag har haft fullt upp med en liten kille som är vaken nästintill hela dagarna 🙂 han är inne i en fas nu när han knappt sover någonting. Sen är det full fart ute på tomten, de jobbar på för fullt med muren och våran uppfart, det blir så himla fint… Längtar tills allt är klart!

I morse var vi iväg och fixade ett pass till Enzo, känns bra att ha det klart om det nu blir en resa inom de närmaste veckorna. Vi har inte planerat hela semestern men nu på onsdag åker iallafall killarna iväg på hockeyläger i Ånge och Fredrik jobbar sin sista arbetsvecka innan han går på semester. Sen när killarna kommer hem åker vi till Norge, sen får vi se vart nästa destination blir 🙂

Rätt skönt att inte ha allting planerat utan bara ta det som de kommer och vad vi känner för just där och då. Vardagarna och helgerna är ofta väldigt uppbokade så det kan vara skönt att slippa det nu.

Har du bokat något i sommar? Vad ska du göra på din semester? Tips på något mysigt ställe som vi inte får missa?

Tryck gärna på hjärtat om du gillar inlägget♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.