Victorias Stil

Mat och sovrutiner

Hej vackra♥

Fått så mycket frågor om hur sov och matrutinerna ser ut för Enzo, så jag tänkte att jag skulle besvara det nu.

Mellan 22-23 på kvällen får Enzo sitt sista mål inför natten, och då sover han ordentligt och vaknar sen mellan 02:30-03:30 för att äta igen. Somnar om och vaknar mellan 06:00-07:00 och vill äta igen, sen är han vaken nästan hela dagen med enstaka sovstunder som varar mellan 10-20 min ungefär. Däremot om jag är ute och går med vagnen eller om vi åker bil så sover han längre stunder på dagen 🙂

För några veckor sedan sov han mest hela tiden, fick väcka honom för att äta så det har verkligen ändrat sig ju större han blir. Men han är vaken väldigt mycket nu för att vara så liten och har svårt att komma till ro och vill vara med så han inte missar något. Märker att han blir övertrött och lite gnällig då men han är nog inne i en fas nu där han behöver mycket närhet känns det som♥

Har även fått frågor om hur vi bäddar i vagnen. Jag har bäddat med babynestet i vagnen, där har han sovit väldigt gott och det blir mycket mysigare och ombonat för de små att ligga i♥ Enzo älskar att sova i sitt babynest och det är så smidigt att bara bära med sig överallt.

Har du någon mer fråga om rutiner eller undrar något så ställ gärna frågorna här nedan så ska jag besvara dom under dagen♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amina

    Haha. Sjukt inlägg! Du beskrev precis min son son föddes 1 maj. Han har exakt samma sovrutiner och matrutiner! Men sover han i vagnen om bi står still med den en längre pwriodxwller i till exempel klädaffärer?