Victorias Stil

Han slutar aldrig att förvåna mig ..

God Morgon fina♥

Vilken härlig helg vi haft tillsammans med nära och kära.

Midsommarafton firades med vänner och barn, massa god mat, dryck och självklart en samt 5-kamp! Tänk att både stora och små alltid tycker det är så kul med lite lekar, det går alltid hem även om vissa av oss är mer tävlingsinriktade och vinnarskallar än andra hihi…

På morgonen innan vi skulle iväg på midsommarfirande hade jag tänkt att ge mig på att göra en krans till mig själv men som den tidsoptimist som jag är så la jag ner det projektet och var lite sur att jag inte hann med det.

Jag var på övervåningen och gjorde mig klar när min man kort därefter kommer upp med en krans till mig som han gjort på fem minuter, är inte det romantiskt? Så himla gulligt av honom och faktiskt så blev jag väldigt imponerad över att han lyckades att ordna en så fin krans på så kort tid♥

Vi har varit på kusinkalas i helgen och träffat la familia, alltid lika mysigt och kusinerna älskar att ses och få leka tillsammans. Vi är många syskon så barnen har många kusiner 🙂

Hur har din helg varit?

Silltårtan som min man gjorde till midsommar, så himla god!

Värdinnan med fördrink

Min vackra mamma och lilla Enzo ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.