Victorias Stil

Jag duger som jag är

(inlägget innehåller annonslänkar)

 

Hej söta du!

Ännu en strålande dag med solsken och värme, så himla underbart och det får mig väldigt shoppingsugen hihi. Jag testade lite kläder häromdagen här hemma och tänkte att det vore skönt att dra på sig sina favvokläder nu när jag inte har någon mage längre. Men jag kan säga att så här, jo jag känner mig ”smal” och trodde att det skulle gå men så var inte riktigt fallet haha. Byxorna var alldeles för tight och linnena för små över bysten. Så jag får nog ta och beställa lite kläder som jag kan ha nu under tiden 🙂

Men jag känner ingen hets kring att väga som jag gjorde innan graviditeten, jag är bara så glad att magen nästan är borta och att få kunna ha vanliga kläder igen även om de sitter åt lite mer än innan. Kroppen är fascinerande och jag är väldigt nöjd över hur bra den faktiskt har återhämtat sig efter min tredje graviditet och förlossning. Att ha burit ett barn i flera månader för att sedan hitta tillbaka till sig själv igen är häftigt. Det kan ta lite tid och det får det göra, jag är absolut inte perfekt men jag duger som jag är.

svart klänning

playsuit

Blommig klänning

Röd klänning

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monika

    Du är helt underbar, så vacker på utsidan och jag känner inte dig och har nyligen börjat följa dig, men du verkar ha en fin insida med, du känns så human på något sätt, jordnära. Du ser fantastisk ut, önskar jag kan gå tillbaka till hur jag var innan min grav, första barnet här, bf 10/6. Känner mig så svullen o tung, som en klump. Fortsätt sprid glädje och energi. Och jag är så glad att allt gick bra med Enzo, att han höll sig i magen så pass länge och att ni fixade det!

    1. Victorias Stil

      Hej Monika!
      Tack snälla, vad glad jag blir av dina fina ord och vad kul att du har hittat hit.
      Ja det känns väldigt skönt att det gick så bra med lilla Enzo till sist och att han stannade några veckor till och växte på sig.

      Stor Kram och lycka till med bebisen