Victorias Stil

Frågor, svar, tips

I annonssamarbete medBonti
Hej fina!
Jag får så mycket frågor om vad vi använder för babyskydd mm så jag tänkte tipsa dig här nu om att babyskyddet vi har från Maxi Cosi Pebble plus just nu finns som paketpris inkl. basen hos Bonti som du hittarHÄR. 

Vi är verkligen så nöjda med babyskyddet, även om Enzo är liten så sitter han väldigt bra i stolen och så är den så himla smidig att bara klicka i familyfix one basen som sitter fast i bilen. Ett extra stort plus är att babyskyddet lätt går att fästa på vagnen med adapter så det blir som en extra vagn när man snabbt ska in i affären och handla och lillen har somnat i sin stol. Hur smidigt som helst och något vi verkligen uppskattar som förenklar vardagen.

Nu tävlar Bonti även ut ett babyskydd från Maxi Cosi på sin instagram, så in och tävla där om du vill ha chansen att vinna ett babyskydd.

Har även fått många frågor om vad det är för något som Enzo ligger i när han är i vagnen och sängen. Det är alltså ett babynest i grått som du hittar HÄR. 

Det är verkligen ett av mina bästa tips till er som väntar smått, Enzo sover otroligt bra i sitt babynest och det känns tryggt och ombonat för honom att ligga där i. Vi använder den i vagnen, soffan och i sängen när han sover mellan oss. Den är otroligt smidig att bära med sig överallt när han somnar i den.

Vi har färgen nomad blue i babyskyddet, så snygg i färgen.

Har du någon mer fråga så tveka inte att skriva här nedan så ska jag försöka att svara under dagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.