Victorias Stil

GRAVID VECKA 36

Hej fina ♥

Så gick vi in i vecka 36 idag, nu börjar vi verkligen att närma oss bf. Det är alltså 34 dagar kvar om jag går tiden ut vill säga, vilket skulle vara lite lustigt med tanke på att han varit på väg ut sedan vecka 29. Men ingenting förvånar mig längre så det kan lika gärna bli så att jag går tiden ut och till och med går över tiden. Vem vet?

Min status: Känner mig tung och känner av att jag lätt blir svullen i kroppen, speciellt nu de dagar det har varit varmt ute. Sover fortfarande riktigt dåligt om nätterna, vaknar flera gånger per natt av att mini rör på sig och att jag behöver springa på toan. Drömmer även en hel del som gör att jag ofta vaknar helt kallsvettig. Annars så rullar dagarna på, har mycket sammandragningar som kommer och går, rätt drygt att behöva gå med det hela tiden faktiskt men det är bara att stå ut för snart är han nog här♥

Vikt: +10,5 kg

Bebis: Barnet är nu cirka 45 cm lång, och väger cirka 2,59 kg i början av veckan och cirka 2,76 kg vid veckans slut. Barnet lagar nu fett inför livet utanför livmodern. Fosterrörelserna kan ändra karaktär till att bli mer buffande knuffar. Du kanske kan se en armbåge eller en häl som putar ut mot huden, ibland till och med en hel fot. Även om barnet har mindre utrymme nu bör du som blivande mamma känna fosterrörelser varje dag. Rörelserna kanske ändrar karaktär, men inte frekvens. En bra rekommendation är att lära känna ert barns rörelsemönster – det gör att du lättare kan notera om något avviker. Lita även på din insikt.

Cravings: Samma som förut, frukt i stora lass även om glass också är en favorit.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.