Victorias Stil

Hinner jag med ett frisörbesök?

 

God morgon♥

Vilket underbart väder vi har även idag, blir så lycklig av ljuset och solen som värmer. Nu längtar jag så efter att kunna ta sköna långpromenader med barnvagnen och sakta men säkert återfå en starkare och piggare kropp igen.

I natt har jag inte sovit speciellt bra, vaknat flera gånger av att magen drar ihop sig och att mini trycker emot blåsan. Men han är fortfarande kvar och det gläds vi åt såklart även om vi längtar ihjäl oss efter honom nu♥

För några veckor sen bokade jag in en frisörtid, och det var ju såklart några veckors väntetid och jag tänkte då att jag kommer ju att behöva avboka den tiden med tanke på mini i magen. Men imorgon är det äntligen dags för att fräscha upp håret, som jag längtar. Så nu får den lilla busungen se till att vara kvar ett litet tag till så att mamman hinner besöka frisören innan förlossningen hihi 🙂 Känns liksom skönt att ha det gjort innan bebis kommer, sen är det svårt att få tid till det och inte direkt något man prioriterar direkt efter heller.

Jag tänker mig något liknande på bilderna här nedan, mörkare botten och ljusare längder i olika skiftningar. Sommarfräscht och bra när man får utväxt och det inte blir lika stor kontrast som det blir när jag har ljusa slingor i hela håret. Är lite sugen på att kapa av håret en bit också, men vi får se vad jag känner för just där på plats imorgon i frisörstolen. Spännande!

 

Inspobilder pinterest

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Victorias Stil

      Jag ska till chopshop som ligger vid Fridhemsplan. Spana in hairbygullucan på instagram så får du se hur grym hon är. Kram