Victorias Stil

Att få vakna upp hemma

God morgon♥

Finns det något bättre än att få vakna upp i sin egna säng? Det är verkligen oslagbart, speciellt efter att man sovit i en sjukhussäng då uppskattar man det lite extra måste jag säga. Natten har varit lite sådär, vaknat några gånger av värk och toabesök men annars har jag kunnat somna om sen igen.

Känner mig bara så lycklig av att få vara hemma igen, i min egna miljö och pyssla lite med det jag vill i den takt jag orkar med.

Det är så underligt på något vis att tänka att nästa gång värkarna drar igång på riktigt så är det allvar, då kommer vi att få möta vår lilla kille som haft så bråttom ut nu i flera veckors tid. Jag blir alldeles varm av bara tanken att få hålla i vår lilla bebis och smeka hans kind. Även om jag är lite nervös inför hela situationen så känner jag mig så upprymd och exalterad, en förlossning och första mötet med en liten människa som legat i magen i så många månader är verkligen otroligt stor och mäktigt. Bland det största man kan vara med om, och tänk att jag ska få uppleva det en sista gång♥ MAGISKT!

Nu kommer varje dag kännas lite extra pirrig och nervös, jag har ju verkligen ingen aning om när bebis kommer att komma. Men att få höra orden av läkaren att bebisen nu är ”färdigbakad” och att vi passerat de veckor man helst önskar, känns fantastiskt.

Hugo född 8 dagar innan BF

Jonathan född i vecka 33+0

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Skönt att få vara hemma ❤️
    Vilken vecka vill läkarna att man passerar?
    Jag är gravid i v 32+4 med nr 3. Haft en del sammandragningar och tryck neråt, inget jag kollat upp dock.

    1. Victorias Stil

      Ja underbart att få vara hemma igen❤️De säger att om man kommer förbi vecka 33 så är det väldigt bra. Kram och lycka till med bebis