Victorias Stil

Inlagd igen..

Go kväll❤️

Här ligger jag i sjukhussängen och kollar på let’s dance. Fredagsmys deluxe!

I eftermiddags började jag att känna av tätare värkar som gjorde mer ont än det gjort innan. Så vi valde att åka in och ta det säkra före det osäkra. Har ju fått till mig av läkarna att om det blir värre så ska jag åka in för en undersökning, eftersom att det kan gå väldigt fort när det väl sätter igång.

Väl på plats blev jag uppkopplad, undersökt och ultraljud gjordes för att kolla hur mini ligger nu. Läkaren frågade mig innan om jag visste hur han ligger, jag sa att jag trodde att han ligger med huvudet nedåt för att det är ett annat tryck när huvudet ligger nedåt och känns annorlunda. Och mycket riktigt, så ligger han nu med huvudet nedåt. Så kanske hjälpte det när jag stod på huvudet häromdagen igen? Hihi..

Har inte öppnats något mer men är väldigt mjuk. Så jag blev inlagd för natten för en observation.

Har fått en spruta med bricanyl för att stanna av värkarna. Och det har redan gett lite effekt. Har även fått en spruta med betapred för lungmognaden för lilla mini om han nu väljer att komma snart.

Tänk vad kroppen spelar mig ett spratt. Känns som en hel evighet att behöva gå så här i ovissheten. Men det viktigaste är såklart att mini mår bra och att han får stanna lite till därinne❤️

Känner mig bara så slut i kroppen och huvudet. Att inte få sova ordentligt, gå runt och ha ont och ha en ständig oro tar verkligen på krafterna.

Njut av kvällen fina du❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Victorias Stil

      Tack hjärtat❤️ Så glad att jag hann med babyshowern som ni överraskade mig med❤️Puss

  1. missmallano

    Fy så jobbigt ? Måste vara skit tufft med denna ovisshet.. så olika det kan vara. Här sitter jag i v 35+1 och har inte haft en enda sammandragning. Vet inte hur det ens känns då detta är första barnet.
    Hoppas mini får stanna inne lite till och stt du snart får komma hem till din familj. ? Du är fantastisk! Kram

    1. Victorias Stil

      Tack underbara du för fina ord❤️ Ja det är otroligt påfrestande att få i denna ovisshet och oro. Men det är bara att kämpa på och ta en dag i taget.

      Skönt för dig att du inte haft några känningar. Stor kram till dig och magen

  2. coolbettan

    Du är så stark som orkar hålla humöret uppe för oss läsare trots att du har det jobbigt. Du ger oss fina tips på fina kläder och skor. Du är med på hockeycup mm.
    Kramar i massor❤️

    1. Victorias Stil

      Tack snälla, jag försöker verkligen så gott jag kan❤️Det är lite det som gör att jag orkar, att hålla igång huvudet och inte deppa ihop och låta känslorna ta över helt. Stor kram och tack för din omtanke