Victorias Stil

EN JOBBIG NATT

Hej söta♥

Fredag och snart en efterlängtad helg tillsammans med både matcher och cup som står på schemat. Full fart med andra ord, ungefär som våra helger brukar se ut. Men vi får se hur jag mår och vad jag orkar med i helgen, vill så gärna åka och titta på killarna när dom spelar men vi får se vad kroppen tillåter.

Har vaknat flera gånger i natt av att jag haft en riktig molvärk som varit rätt så intensiv, sammandragningarna är kvar men gör inte så ont. Nu känns det mest jobbigt med den molande värken för det gör faktiskt lite ont och är en konstant värk som håller i sig hela tiden. Det känns som att det är på gång att starta igen och att det nu håller på att mjukna upp och förberedas på något vis, men jag vet inte. Det kan ju vara falskt alarm eller värkar som inte har någon nytta och som inte påverkar livmodertappen. Vi får hoppas på det. Imorgon går vi in i vecka 34 (33+0) det var då Jonathan kom just precis i vecka 33+0, vi får se om lillebror väljer att göra detsamma.

Kändes så trist att vakna upp i morse till gråmulet och snöblandat regn. Hoppas på att solen ska skina nu till helgen, vore underbart. Jag drömmer mig bort till sommar och sol även om det känns långt borta nu när vädret är som det är…

Önskar er en fantastisk fredag och en underbar helg godingar♥

  • Inspobilder Pinterest
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.