Victorias Stil

Rejäla sammandragningar

Hej du fina♥

Idag har varit en helt ok dag trots det trista vädret. Men på eftermiddagen började sammandragningarna att komma rätt så intensivt och även göra lite ont. Jag la mig då ner och vilade och kände sen att jag var tvungen att ta en varm dusch för att se om det kunde lugna ner sig lite. Duschade rätt länge och det var verkligen så himla skönt med värme på magen, och efter en stund kändes det som att det lugnade ner sig lite faktiskt. Jag gick ur duschen och la mig ner i sängen en stund, blir lätt svimfärdig när jag duschat så varmt med tanke på mitt låga blodtryck. Höll nästan på att somna för jag var så slut men sammandragningarna började att komma tillbaka intensivt igen så det gick inte att somna pga oron. Så nu ligger jag här och skriver av mig till er, är det nu det händer? Eller är på gång? Eller är det falskt alarm igen? Så länge som det inte kommer något vatten eller blod så avvaktar jag och ser om det ger med sig som de har gjort för mig innan, men blir sammandragningarna kraftigare och gör ännu mer ont så åker jag in. Vågar inte att chansa på att det blir en förlossning här hemma..

Ville bara skriva av mig här lite! Kram V♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Yeliz Uludag

    Håller tummarna på att allt går bra för din skull. ? inte så kul att ha sammandragningar. Själv fick jag 39+4 och åkte in på förlossning 1 dag efter att vattnet gick. Vi fick vänta på att sammandragningarna skulle komma.

  2. Fia

    Hoppas det lugnar ner sig och att lilla gossen vill vänta några veckor med att göra entré. Håller tummarna att du får en lugn natt. ❤