Victorias Stil

BABYSHOWER

Go kväll fina♥

Började denna dag med sovmorgon, efter att ha ställt klockan hela påskhelgen och tidiga mornar varje dag så var det så skönt att få sova ut i morse. Vi hade ingenting planerat och inga träningar idag så det kändes verkligen lyxigt att bara få ta dagen som den kommer. Efter frukosten åkte killarna till kompisar direkt och vi passade på att plocka lite här hemma och bara ta det lugnt.

Vid lunchtid så hade jag precis sminkat mig och satt på mig kläder för att åka iväg en sväng, men då knackade det på dörren och jag sa till F att gå och öppna. Han sa men gå och öppna dörren du, så jag öppnade och där stod min syster och vänner med ballonger, paket och massa gott att äta.. Jag blev så himla överraskad och helt ställd, tappade nästan talförmågan och visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta hihi.. Blev verkligen så himla glad och paff, det var så oväntat och jag hade verkligen ingen som helst tanke på att jag skulle få en babyshower.

Eftersom att jag ska ta det lugnt så hade dom verkligen tänkt på allt, så fint och bra ordnat och precis de saker jag gillar fanns med. Jag är verkligen så lyckligt lottad att ha så fina vänner och familj i min närhet♥ Tack älskade ni, jag känner mig så bortskämd med fina presenter och allt ni har fixat med. Ni är underbara!

 

Så goda morotsmuffins

Sushi lunch, mums!

Så fin blöjtårta som min svägerska Annso gjort själv♥

Fruktsallad som jag älskar..

En blöjbebis som min syster Isa gjort, cool eller hur 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Åh vad fint dom hade fixat!
    Håller själv på att styra upp en babyshower och jag funderar faktiskt på att ge mig på att göra en blöjtårta. Har aldrig gjort det men det ser ju så fint ut 🙂

    1. Victorias Stil

      Ja visst har dom ordnat det fint till mig och bebis, blev så himla glad.
      Min svägerska sa att det inte alls var så svårt att göra en blöjtårta så testa det du 🙂 Super kul och fint att få.
      Kram