Victorias Stil

GRAVID VECKA 33

Hej fina du♥

Tänk att vi går in i vecka 33 idag och att min lilla busunge fortfarande är kvar, hur fantastiskt är inte det? Så himla glad för varje dag som han får stanna kvar därinne och växa på sig.

Min status: Jag känner mig ganska så pigg trots att jag har lågt hb, blodtryck och går omkring med sammandragningar hela tiden, det är verkligen slitsamt och visst är jag trött emellanåt men i det stora hela känner jag mig rätt så pigg. Har det dock lite jobbigt med min foglossning som jag känner av en del, men det kunde ha varit värre. Sover dåligt om nätterna, jag vaknar av att jag behöver springa på toaletten och att mini trycker på rejält så det känns obekvämt. Men jag har ändå dagarna till att kunna vila en stund, så det känns skönt.

Vikt: Inte gått upp något från förra veckan utan står stilla på + 9,5 kg

Bebis: Barnet är nu cirka 40 cm lång, och väger cirka 1,98 kg i början av veckan och cirka 2,15 kg vid veckans slut. Kroppen fortsätter att lagra underhudsfett. Fostervattensmängden ökar inte längre utan är konstant. Hjärnan växer snabbt och barnets huvud ökar i storlek. Barnet kan nu uppfatta ljus och mörker, till exempel om det är dag eller natt. Barnet fortsätter att röra på sig och du som blivande mamma ska känna fosterrörelser flera gånger om dagen.

Cravings: Som sagt min stora last är fortfarande frukt även om jag just nu i skrivande stund sitter med godis i handen hihi, men frukt och fruktsallader är det bästa jag vet. Så fräscht och gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.