Victorias Stil

NU KÖR VI..

God Morgon♥

Ytterligare en tidig morgon. Nu kör vi dag 2 på Lions cup. Jag ska strax väcka J och göra mig klar innan vi ska bege oss, de andra i familjen åkte redan för en timme sedan till samlingen. Igår blev det två förluster så idag kör vi nya tag och hoppas på vinst.

Så härligt att solen skiner, även om det är kallt ute så är det fortfarande underbart med solen som värmer lite. Hade vi varit hemma under påsken så hade jag velat att duka och pyntat liknande det här nedan, så enkelt men fint. Älskar de ljusa tonerna och de enkla detaljerna. Gillar du att påskpynta? Vad har du för planer i påsk?

Vi kommer som sagt att fira den större delen av påskhelgen i en ishall men i eftermiddag blir det lite påskmiddag hemma hos mina svärföräldrar och självklart lite äggletande 🙂

Ville bara kika in en snabbis och önska dig en riktigt underbar påskhelg, njut av de goda och ta hand om varandra♥

Inspo från Pinterest

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.