Victorias Stil

ÄR DET PÅ GÅNG IGEN?

Go kväll♥

För några timmar sedan började jag att få rejäla sammandragningar igen, nu gör dom till och med lite ont och de kommer ganska så ofta. Jag har väntat på att dom ska avta och verkligen lagt mig ner för att försöka att vila men det vill inte ge med sig. De har heller inte blivit värre så jag avvaktar lite till innan jag ringer in till förlossningen, och hoppas på att det ska ge med sig helt så att jag slipper att åka in ikväll. Jag är så less på att känna denna ständiga oro och inte riktigt veta vad dessa sammandragningar har för effekt? Men jag får helt enkelt lita på att jag känner min kropp och vet när det är på ”riktigt”. För även om läkarna säger att det kan gå fort så borde jag iallafall känna att smärtan blir mer intensiv och att det är riktiga värkar som kommer. Utgår jag från mina två förlossningar med mina killar så går man inte igenom de riktiga värkarna utan att ha en rejäl smärta så jag skulle bli förvånad om det blev så nu.

Vet inte riktigt vad jag ville med detta inlägg, ville bara skriva av mig om hur jag känner just nu. Denna ständiga oro och ovisshet gör mig helt slut mentalt.

Men det känns iallafall skönt att ha en kontroll i morgon igen för att se om det har hänt något mer med livmodertappen eller om det är som förut. Jag hoppas såklart att det är ”stabilt”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine

    Den där känslan av att inte kunna slappna av för att man inte vet vad som är på gång är jobbig! Har det inte lugnat sig nu så åk in, det hade jag gjort. Om det skulle vara på gång kanske dom lyckas stoppa det igen så bebis får stanna i din mage ett tag till ❤️ Kram

    1. Victorias Stil

      Ja det är tufft. När jag gick och la mig för natten så lugnade det ner sig lite.
      Känns skönt att ha en tid till läkaren idag för en undersökning.
      Kram

      1. Madeleine

        Vad skönt att det lugnade sig! Har tänkt på dig idag & hoppas undersökningen går bra. Imorgon är det min tur för ny undersökning & se vad som hänt sedan sist. Kram

  2. Cecilia

    Hej! Kände att jag var tvungen att kommentera. Har endast följt din blogg ett kort tag och är i precis samma situation som dig fast v.30 så förstår precis din oro och känsla av ovisshet. Håller alla tummar för dig och skickar över lite styrkekramar!

    1. Victorias Stil

      Tack för din omtanke❤️
      Går du också med sammandragningar hela tiden? Hur har det varit för dig? Styrkekramar tillbaka❤️

      1. Cecilia

        Ja, sammandragningar varje dag men de gör inte ont iallafall och har inte haft nån mer påverkan på livmodertappen tack o lov men det kämpigaste är precis som du skriver ovissheten och oron som man går med hela tiden, hoppas och håller tummarna för att både din och min bebis håller sig i tryggt förvar i magen många veckor till? Kram

  3. coolbettan

    Jag hoppas verkligen att de onda sammandragningarna avtar.
    Jag önskar jag kunde ta din oro några timmar om dagen så du får lite lugn.
    Tänker och tänker på er alla!
    Kram❤️

  4. Miriam

    Förstår dig precis, håller verkligen tummarna att det lugnar ner sig. Går med samma oro med mina tvillingar. Känns som jag ska föda närsomhelst, är i v.29 ?❤️❤️ Dock förklarade de för mig på BB mär vi va inlagda att runt v.32 så klarar barnen sig oftast fint utan komplikationer vilket kanske kan kännas lite lugnande för dig ???? Jag längtar tills jag är där !!

    1. Victorias Stil

      Går du också med mycket sammandragningar?
      Ja denna ständiga oro är så galet jobbig även om jag såklart är jätte glad för varje dag bebis är kvar i magen❤️

      Ja de små klarar sig ofta väldigt bra om de kommer även redan nu. Min andra barn föddes ju i vecka 33 och han var en riktig kämpe som kämpade på. Var inlagda ca 10 dygn efter att han kom sen fick vi hemsjukvård.
      Kram kram

      1. Miriam

        Jag fick vinterkräksjukan för 2,5 vecka sedan som triggade mina sammandragningar och jag kände ett starkt tryck neråt. Efter några dagar med detta så åkte jag in och då var tappen påverkad. Blev utskriven efter 2 dagar och då var den lite längre men jag måste vila och vågar knappt resa mig för då blir magen stenhård. Tror även att slemproppen släppt i omgångar under 2 veckor men är osäker. Ska på koll på onsdag så jag håller tummarna för att vila hjälper ?? men jag förstår verkligen din oro, det är jättetärande för psyket att gp runt och inte veta vad som kommer att hända. Hejja oss !!! ??????