Victorias Stil

HAR BEBIS VÄNT SIG IGEN?

Hej finis♥

Vilken underbar söndag, strålande sol, en kul hockeymatch och bara slappat och njutit av vädret. En bättre söndag helt enkelt som ännu inte är slut♥

Idag blev jag rätt orolig faktiskt, följde med på hockeymatchen som båda killarna skulle få spela tillsammans som jag absolut inte ville missa. Väl där så kändes det hur bra som helst men en stund in i första perioden så fick jag rejäla sammandragningar som gjorde lite ont, det drog ihop sig ordentligt och det enda jag kunde tänka på var vad gör jag nu om vattnet skulle gå här på läktaren. Tänk vad pinsamt!!! Så naturligt men ändå så fel om det skulle ske just där och då. I vilket fall så lugnade det ner sig efter en stund. Nu kommer sammandragningarna till och från och så har det ju varit de senaste två veckorna så det känns rätt normalt nu att det är så för mig. Det som oroar mig nu är att jag känner att mini har vänt på sig därinne igen. Jag kan känna att hans små fötter är längst ner när han sparkar, är helt 100 på att han ligger så just nu. Så jag hoppas verkligen att han har vänt sig tillbaka igen tills min undersökning är på tisdag och såklart om det nu skulle sätta igång. Då får han gärna ligga med huvudet nedåt så det inte behöver bli ett akut kejsarsnitt, allt blir så mycket smidigare om han bara vänder på sig igen och ligger rätt.

Jag tänker att han kommer att vända på sig flera ggr innan det är dags, eller? För det finns ju fortfarande gott om plats därinne för honom att röra sig på.

Vet att det kan se olika ut men när är det vanligast att bebisen brukar ha fixerat sig? När i graviditeten har din bebis fixerat sig? Jag har helt ärligt glömt bort vilken vecka det skedde med killarna.

 

Nu ska jag börja med middagen, önskar dig en fin söndagskväll♥

Kram V

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Victorias Stil

      Tack snälla, kul att du gillar min blogg❤️ Ja det kan ju se väldigt olika ut. Läkaren igår sa till mig att ibland som omföderska så är det inte alltid att bebisen fixerar sig.

  1. Anci

    Det här med fixering är ju lite lurigt. När jag var på MVC senast, v 32+3, låg han med huvudet nedåt, men han var inte fixerad så barnmorskan sa att han kunde vända på sig eftersom det fanns gott om plats. Men vid nästa besök i v. 35+3 bör huvudet ligga nedåt. Fast det är inte förrän i v. 37 man gör vändingsförsök om barnet ligger fel. Det är ju inte säkert att barnet fixerar sig alls även om det ligger rätt och det är vanligare hos omföderskor. Hoppas mini vänder sig igen men det är nog inte så konstigt att han snurrar runt lite än. Fast jag förstår din oro med tanke på situationen. Akutsnitt är kanske inte det roligaste man kan vara med om.
    Själv känner jag rumpan som trycks ut i navelhöjd och hickningar långt nere i bäckenet så huvudet bör ligga nedåt, men jag vet inte om det är fixerat. Går in i vecka 35 i morgon.

    1. Victorias Stil

      Ja det är verkligen klurigt att veta när det sker och om bebisen stannar så sen tills man vet att bebisen är fixerad helt om den nu blir det.
      Jag hoppas så innerligt att han kommer vända sig igen så jag slipper att vara orolig om det startar snabbt igen.
      Stor Kram

    1. Fia

      Men första tjejen så kände jag hur hon snurrade runt i vecka 31, gjorde rejält ont och mycket riktigt så.bekräftade min bm att hon låg fel. Men i vecka 34 för nästa koll så hade hon vänt sig rätt.igen och då utan att jag märk det ?
      Men mina 4 efter det här alla legat med huvudet ner innan vecka 30 och stannat kvar så det är väldigt olika. Sen så finns det ju mer plats att snurra på om man fått barn innan ?

    2. Victorias Stil

      Det kan det ju vara, men det känns som innan när jag var inlagd och då var det fötterna jag kände och även läkaren.
      Det sparkar mer nedåt, om det var fingrarna borde det inte kännas som sparkar men man vet ju aldrig hihi..
      Kram