Victorias Stil

Kvalitetstid

Go kväll fina♥️

Idag har varit en riktigt bra dag. Vilat och myst en massa med J som fortfarande är sjuk. Får passa på att ge mina killar lite extra tid nu när jag är hemma om dagarna. Kvalitetstid när den är som bäst❤️

Sammandragningarna kommer och går och mini lever verkligen rövare därinne. Undrar om han påverkas och blir stressad eller vad som egentligen händer på insidan? Skulle vara väldigt intressant att veta.

Idag känner jag mig mer positiv, kanske för att det varit lugnare?! Däremot är jag otroligt uttråkad av att inte göra någonting. Det känns jobbigt och jag blir lätt rastlös. Men jag får försöka att tänka att det bara är för några veckor, sen kommer det att vara full fart igen.

Ni är många som frågar vad vi har för namn till vår lilla mini i magen. Jag kan säga att vi redan nu har 2-3 st namn som vi gillar. Men som vi väljer att hålla lite till på tills han är här och vi vet om någon av de namnen känns bra.

Men du får gärna komma med namnförslag, om du har några fina namn att dela med dig av?

Önskar dig en fortsatt trevlig kväll.

Glöm inte trycka på ❤️ om du gillar mina inlägg.

Kram V ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anci

    Skönt att det känns lite bättre nu. Vi får hoppas att det håller i sig.

    Jag har själv varit förpassad i viloläge sen några månader tillbaks så jag vet vad du menar med rastlös…. Följer ett antal serier men känns inte så kul att sitta framför tv:n hela dagarna. Så nu har jag börjat sticka en babyfilt för att ha något annat att göra. Jag lyssnar på böcker oxå för att variera lite… Men känslan av frustration är oundviklig.

    Det är svårt med namn… Vi väntar ju oxå en liten kille. Storebror heter Malte och man vill ju att namnen ska passa ihop på något sätt. Jag har tre favoriter Vidar, Alve eller Elis. Men min man är väl kanske inte riktigt lika övertygad att någon av dom är rätt. Vi får se… vi har ju några veckor på oss. ?

    1. Victorias Stil

      Precis då vet du hur det känns. Men kul idé att börja att sticka, tyvärr inget jag är bra på och aldrig varit.
      Jag försöker passa på i den takt jag orkar och sätta mig ner och rensa bland saker. Trist det med, men skönt att få det gjort.

      Ja visst är det svårt med namn. Malte och Vidar tycker jag är fint ihop, Vidar är inte heller så vanligt.
      Ta hand om dig!
      Kram på dig

  2. coolbettan

    Förstår din frustration att bara vara lugn och inte göra någonting.
    Tyvärr har jag inget bra recept för det.
    Något jag brukar använda mig utav när jag inte kan sova ör att jag tänker: Om du inte somnar om snart så går du upp och stryker all stryktvätt. Då börjar du med Jannes (maken) skjortor;)
    Det brukar funka då jag tycker det är så tråkigt och helst skjortorna som det är så petnoga med att jag somnar av bara tanken?
    Kram❤️