Victorias Stil

Känslomässig berg-och dalbana

Go kväll❤️

Ligger här i min säng och riktigt njuter av varje dag jag får vara hemma och sova med min familj.

Ikväll sa H när vi satt i soffan och myste att han längtar så efter sin lillebror i magen och att en del av honom önskade att han kom redan nu. Jag kan verkligen förstå honom, jag längtar också så otroligt mycket efter att få träffa denna lilla busunge som skrämmer slag på sin mamma i magen genom att vilja komma ut alldeles för tidigt.

Ovissheten är det värsta. Idag fick jag återigen rejäla sammandragningar som också gjorde lite mer ont än tidigare. Jag la mig genast för att försöka få dom att försvinna. Och en stund därefter så avtog dom i styrka och blev mildare igen. För mig känns det som att varje dag är ett oskrivet blad, för jag kan inte alls styra detta eller kontrollera vad som sker i min kropp. Mer än att vila.

Hur förbereder man sig? Går det ens?

Jag vet att allt kommer att bli bra även om han skulle komma redan nu. Men det blir inte som vanligt när man inte får åka hem med sin nya familjemedlem och bli komplett med resten av familjen som man tänkt sig. Att spendera de första veckorna på sjukhuset och vara splittrade ifrån varandra är inget man önskar någon. Jag har gått igenom det en gång tidigare och vet hur det känns.

Men det kommer att bli bra oavsett vad❤️Det blir bara inte alltid som man har tänkt sig. Eller blir det?

Kram V

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej!
    Förstår precis din känsla. Gick med högt blodtryck min första graviditet och var i princip beredd från vecka 29 att föda för tidigt men som tur var gick det bra tills jag blev igångsatt vecka 37. Nu är jag gravid igen och går snart in i vecka 35. Varje avklarad vecka efter 30 känns sååå skönt.
    Var någon av dina pojkar prematurer? Vad berodde det på isåfall?
    Hejar på dig och lillen i magen! Kommer gå galant oavsett om han väljer att kika ut och träffa er redan idag! Kram

  2. Madeleine

    Håller helt med om ovissheten man går i. Jag vill bara ha ett svar som ingen kan ge!
    Vi får kämpa vidare & hoppas att många fler veckor tickar på med våra busar kvar i magen ❤️ Vad skönt att sammandragningarna lugnade ner sig när du vilar. Va rädd om dig! Kram