Victorias Stil

Ändrat rörelsemönster i magen

God morgon♥

Skönt att få sova ordentligt på nätterna utan att vakna flera ggr (med undantag för att gå på toan då som jag gör varje natt).

Något som har blivit annorlunda den senaste veckan är fosterrörelserna. Innan har mini varit som mest aktiv på kvällarna och väldigt lugn på dagarna. Men nu har den lilla busungen varit mest aktiv hela tiden oavsett tid på dygnet. Jag läste nyss att en forskning visar att antalet rörelser når sin topp i graviditetsvecka 32, och ligger sedan i stort sett på den nivån resten av graviditeten. Så det kan ju förklara det ändrade rörelsemönstret för mitt lilla hjärta♥ som jag tydligt märker av. Hur känner du?

Upplever du någon skillnad med fosterrörelserna under din graviditet?

Vill tacka er igen för allt stöd och den värme ni ger mig både här och på instagram, det värmer verkligen ska ni veta♥

 

 

 

Klicka gärna på ♥ om du gillar inlägget. Kram Victoria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Jag är lika långt gånget som du och tycker att jag senaste veckan känt av Mini mer eller mindre hela dygnet nu isf bara på kvällarna annars så absolut mer rörelser nu ?

  2. Melinda

    Jag har känt vår lilla M nästan dygnet runt i flera veckors tid. Hon har även legat ”rätt” sen vecka 24 ungefär. Går in i vecka 30 imorgon ?

  3. Missmallano

    Känner av honom mer nu när han ligger med huvudet neråt. Och man känner att han blir större och större. Eftersom jag jobbar i butik och går mkt tycker jag att jag känt honom mer när jag vart i rörelse än när jag vart ledig och vilat. Är i v 31+6 idag.