Victorias Stil

Vända bebisen med hjälp av att stå på huvudet?

Hej fina!

Nu ska jag berätta något kul för dig som hände i fredagskväll. Jag hade min mamma och pappa på besök och vi skojade om att jag borde testa att ställa mig på huvudet för att se om bebisen skulle flytta på sig. Mamma sa till mig flera ggr att kom igen nu så testar vi, men jag tänkte att det ändå inte kommer att göra någon skillnad. Men precis innan dom skulle gå så sa jag till henne att jo nu vill jag testa så ni får hålla upp mig. Jag ställde mig på huvudet och dom tog tag i ett varsitt ben och höll mig emot väggen. Förstå vilken syn det skulle vara för barnmorskan om hon hade kommit in till oss just där och då hihi. Jag orkade inte stå så speciellt länge, jag hade redan huvudvärk som jag gått med hela dagen. Men vi gjorde det iallafall hur knäppt det än låter hihi.

Så i morse när det skulle göras ett nytt ctg så sa jag till bm att det känns som att bebisen har flyttat på sig därinne. Det känns som att fötterna sparkar längre upp nu sa jag. Hon försökte känna efter men tyckte att det var svårt att avgöra om det var ett huvud eller rumpa som låg upptill. Hon sa till mig att hon skulle framföra det till läkaren när det var dags för en ny rond. Någon timme senare kom läkaren in, en super trevlig och varm kvinna som hade med sig ett ultraljud inrullandes på mitt rum. Hon sa att hon fått höra att jag trodde att bebisen hade flyttat på sig och att hon skulle kika efter om jag hade rätt. Mycket riktigt så hade jag faktiskt rätt, nu ligger vår lilla busunge med huvudet nedåt. Och jag blev så himla glad och lättad över att få höra det eftersom att det minimerar riskerna om förlossningen sätter igång snabbt.

Så nu sitter jag här i min säng och njuter av att få vara hemma. Även om det kanske bara är för några dagar så lever jag just här och nu på den fantastiska känslan som jag har i kroppen♥

Har en återbesökstid nu på tisdag för en ny undersökning, och för att kolla så att det fortfarande är stabilt. Så nu hoppas jag så innerligt på att han får stanna kvar i magen i åtminstone några veckor till och får växa på sig ordentligt innan han tittar ut.

Jag måste ju säga att jag inte riktigt kan sluta att tänka på om det faktiskt hjälpte att jag stod på huvudet nu när bebisen vände sig hihi. Vad tror du?

Jag kommer iallafall att fortsätta att uppdatera och dela med mig här varje dag om hur det går.

All kärlek till er ♥ Och tack för all pepp ni ger mig!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.