Victorias Stil

Vi pratar nu om timmar, dagar, max veckor!

Hej fina du!

Ny dag, nya tag.

Vi pratar nu om timmar, dagar, veckor. Men inte så mycket längre än så. Läkarna säger att dom gör allt för att stanna upp det så länge som det går. Men än är hoppet med oss och vi hoppas såklart att han får stanna många veckor till även om läkarna tror att vi pratar max två veckor till.

Varje dag han blir kvar i magen är såklart väldigt värdefull.

Har varit uppkopplad på morgonen och en ny undersökning har gjorts. Jag får fortfarande mycket sammandragningar och ett rejält tryck nedåt. Läkaren sa att dom känner sig oroliga nu när droppet ska kopplas bort då jag fortfarande har så mycket sammandragningar. Det kan isåfall gå riktigt fort om värkarna sätter igång ordentligt igen. Och då blir det ett akut kejsarsnitt eftersom mini ligger så långt ned med rumpan och det är för riskfyllt att förlösa honom så när han är så liten.

Undersökningen visade inte att jag öppnat mig något mera, vilket är toppen. Men livmodertappen är nu 17mm som det även visade vid ultraljudet igår som gjordes. Men ändå kortare än när jag kom in i måndags och den var 23mm.

Nu har dom precis kopplat bort droppet på mig. Så nu får vi bara vänta och se hur det kommer att bli med mina sammandragningar.

Dom kommer även att sätta in en antibiotikabehandling som en säkerhetsåtgärd på mig, även om proverna inte visar på någon infektion.

Har du bra tips på vart jag hittar fina prematurkläder så tar jag gärna emot tips här❤️

Nu fortsatt sängläge för min del. Kram och kärlek till er❤️

Glöm inte att trycka på hjärtat om du gillar mina uppdateringar❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bitten

    Wimsan kids på nätet. Hon syr upp efter dina önskemål och prov på tyger ligger på hemsidan.
    Hon syr fina och hållbara kläder. inriktad på prematur. Syr kläder till prematur barn på BB.
    Hoppas allt stannar av och att han får växa till lite mer i magen. Kram

  2. Amanda Hellström

    Så spännande att följa dig då jag är i samma vecka. Närmre nästan samma dag tror jag, förväntad BF 26/5. Hoppas innerligt att eran lilla stannar ett tag till i magen? styrkekramar!

  3. Ina

    Vilken vecka är du i? Jag fick rejäla sammandragningar, var öppen 1 cm och tappen var 11mm när jag var i 31+2. Detta var den 25 november-16. Vi blev utskrivna efter två dygn men ingen på special BB trodde sonen skulle vara kvar ens till julafton. Han stannade till 39+2, så häftigt att de faktiskt lyckades stanna upp det. Dock blev jag beordrad att enbart ligga i sängen till 34+0 vilket jag följde förutom vid toa besök och för att hämta mat haha. Hoppas er lilla stannar kvar ett tag till, tänker på er ❤️

    1. Victorias Stil

      Tack för att du delar med dig❤️Jag är i vecka 29 då. Det vore underbart om han fick stanna kvar i magen så länge. Skönt att dom lyckades stanna upp det hela för er. Kram

  4. Johanna

    Håller tummarna för att bebis väljer att stanna ett tag till i magen? vet att Kappahl & Lindex har kläder från strl 44 (sen kanske det ändå är väldigt stort beroende på hue liten bebis är, det har jag ingen koll på). Vet inte riktigt vilka plagg som finns i de strl dock, men hoppas du hittar lite fint & får bra tips! Lycka till! ?

  5. Linn W

    Va tråkigt att du måste vara på sjukhuset ? Kan försöka trösta dig med att efter att ha byggt förlossning, BB och neonatal här i Skövde så är jag övertygad om att de kan ta han om dig och bebisen på bästa sätt. Skönt att du också verkar känna det. ? personalen på dessa avdelningar är väldigt engagerade. Sen har jag en kollega som fick barn ännu tidigare, den vägde under 1 kg (tror det va runt 500 eller 700 gram) ? men de fick vara några veckor på neo i karlstad och allt har gått jättebra efteråt. ? Hoppas det kan pigga upp dig lite och att er bebis ändå väntar lite till ❤️ Styrkekram.

    1. Victorias Stil

      Ja det är så trist?men de är så duktiga här så jag är verkligen i trygga händer. Avskyr dock att vara sängliggandes och att vara ifrån min familj. Men nu får vi ta en dag i taget och se vad som händer. Kul att ni också väntar en liten pojke. Kram

  6. Emily

    Vet precis hur set känns, Mitt vatten gick när jag var i vecka 28 och fick i princip vara sängliggandes i 1 månad på sjukhus. Jag födde min son i vecka 33+0 med akut kejsarsnitt. Kände mig alltid i trygga händer och man är tacksam för vården vi har här i sverige. ♥
    Önskar er lycka till när de väl är dags och tack för att du delar med dig ?

    1. Victorias Stil

      Tack för att du delar med dig❤️Ja vården är verkligen fantastisk här. Nu hoppas vi på att han vill stanna kvar några veckor till i magen. Kram

  7. Julia

    Åh jag hoppas att han stannar inne lite till! Håller verkligen tummarna för er allihopa. Väntar också en pojk som är beräknad samma dag som eran lilla.

  8. Julia

    Åh jag hoppas att han stannar inne lite till! Håller verkligen tummarna för er allihopa. Väntar också en pojk som är beräknad samma dag som eran lilla ❤

    1. Victorias Stil

      Tack snälla ja det får vi verkligen hoppas❤️ Stor kram och vad kul att ni väntar en liten samtidigt

  9. Johanna

    Håller alla tummar jag har för att han ska vänta länge till! All styrka till er ❤️❤️❤️