Victorias Stil

GRAVID VECKA 29

Go kväll finis!

Min status: Nu börjar det kännas ordentligt att det drar och växer därinne, det känns att mini är större när han rör på sig. Springer på toan hela tiden, har ett tryck på blåsan konstant. Känner mig tung och stor. Svullnar snabbt i mina vader och fötter när jag varit aktiv och stått mycket under en dag. Annars känner jag mig ändå rätt så pigg, jag gör saker i den takt jag mäktar med. De senaste dagarna har jag haft väldigt mycket sammandragningar, en del som gjort ont men som sedan har avtagit. Känns skönt att jag har en tid till barnmorskan på måndag så jag kan ta upp saker då med henne som oroar mig. För oron finns såklart där och ligger och gror, att han ska komma tidigare även om det inte alls behöver att bli så. Vikt + 9,5 kg.

Bebis: Barnet är nu cirka 35 cm från huvud till fot, och väger cirka 1,26 kg i början av veckan och cirka 1,4 kg vid veckans slut. Hjärnan och de inre organen fortsätter att utvecklas och barnet lägger på sig mer vikt. Barnet fortsätter att sträcka på sig och sparka, men har inte lika mycket plats att röra på sig.

Cravings: Nu är det helst bara frukt som gäller, har gjort fruktsallad varje dag de senaste dagarna. Tusan så gott det är och nyttigt. Skulle kunna leva på det. Men visst slinker det ner en och en annan godisbit också och annat skräp men om jag får välja så väljer jag en god fruktsallad alla gånger. MUMS!

DSC07343 (5)

DSC07294 (3)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Jag fick utskrivet magnesium mot mina sammandragningar och det har verkligen funkat toppen! Ett tips!